Felújított otthon Kalocsán

Ingatlan adatai

  • eladó családi ház
  • Kalocsa
  • Alapterület: 165 m²
  • Szobaszám (nappalival): 6 szoba
  • Irányár: 65 000 000 Ft
  • azonosító: M109243

Hirdető adatai

Az ingatlan leírása

AKCIÓS ÁR! AKCIÓS ÁR! A meghirdetett ár a berendezések nélkül értendő! AKCIÓS ÁR! AKCIÓS ÁR!

Kalocsa kertvárosi részén kínálok megvételre, csendes utcában 872 m2 -es telken, egy kétszintes 165 m2 -es családi ház.
Az ingatlan alkalmas egy nagy családnak, vagy több generáció részére. 2022-es évben az épület megkapta a kétgenerációs minősítés, így több földgázt kap a kedvezményes rezsicsökkentett áron.

A lakótérben a földszinten található, a nappali, 3 szoba, nagy méretű ablakokkal, valamint az egyik szobához terasz is tartozik. Továbbá a mosókonyha is ezen a szinten található. Az épület jó tájolásának köszönhető, hogy napközben folyamatosan napfény sugarai tölti meg a szobákat. Az étkezővel összekapcsolt konyha, teljesen gépesített. (beépített mosogatógép, villanysütő és főzőlap). Tágas épített zuhanyzós fürdőszoba egyedi mosdóval, toilettel is ezen a szinten található. Az emeletre tölgyfa lépcsőn juthatunk fel. Amerikai konyha, étkező, klímás nappali, kettő hálószoba, melyből az egyik erkéllyel rendelkezik. Az emeleti fürdőszobában, fürdőkád, mosdó, toilett. A kiváló tér kihasználásával még egy kis gardróbnak is jutott itt hely. Ez a szint, külön bejárattal, teljesen önálló lakrésznek is használható.

A telek belső udvari részén, egy 15 m2-es fedett kerti pavilon található, mely kiválóan alkalmas, nyári családi, baráti összejövetelekhez. Mellette tűzrakó, bográcsozáshoz, sütögetésekhez.
A kert további részében kettő garázs, tároló és parkosított udvar található.
A ház 2/3 része alatt pince lett kialakítva. Ebben a részben van az új Baxi gázkazán, vegyes kazán és egy hőtárolós bojler. Az épület összes nyílászárója, még a pinceszinten is új, modern szigetelésűre lettek kicserélve. Így biztosított, hogy alacsony rezsiköltséggel kalkulálhatnak a tulajdonosok.
A teljes felújítás alkalmával továbbá felújításra került a teljes fűtés és vízhálózat, burkolatok cseréje, újépítésű a kerítés, mely elektromos kapunyitó technikával lett átszerelve. A gépjármű bejáró és a garázsok előtti tér betonozott, az udvarban található zöld felület frissen parkosítva.

Még bőven sorolhatnám ennek az igazi családi otthonnak a jó tulajdonságait, több mondaton át. Viszont inkább ezt már szóban tenném egy találkozó alkalmával az ingatlannál.

Hívjon bizalommal akár hétvégén is! Egyeztessünk időpontot egy személyes találkozóra! 

Szolgáltatásaink:

Tervezés, építés-felújítás
Ingatlanok értékesítése-bérbeadása
Ügyvédi és egyéb jogi tanácsadás
Az adásvétel lebonyolítása
Bankfüggetlen, díjmentes hitelügyintézés
Hivatalos értékbecslés, statikai tervek
Energetikai tanúsítvány elkészítése
Rezsinullázó rendszerek telepítése állami támogatással

További jellemzők: saját parkoló;



 

helyiingatlanok.hu © 2010-2024 - proking internetes megoldások